Glasvezel Ijsselheide.

Graag het formulier onderaan de pagina invullen voor 15 april 2022

Na een periode van onderzoek hebben wij een geschikte partij (Bluetrace) gevonden voor het aanleggen van glasvezel op het park.

Om over te gaan tot daadwerkelijke aanleg is het voor ons van belang om te weten hoe de interesse is.

Om e.e.a. te realiseren is het van belang dat ten minste 50 % van de kavels (concreet 65 stuks) deelnemen.

 

Kostenplaatje

Er zijn 2 opties voor de aanleg

Optie 1: De kabel wordt gelegd tot de rand van de kavel en U draagt zelf zorg voor het graven van een sleuf naar het chalet daarna wordt de glasvezel naar binnen gevoerd en door een monteur afgemonteerd in het kastje.

Kosten eenmalig € 750.00  er kan gekozen worden voor een betaling in 3 jaarlijkse termijnen bij vooruitbetaling echter dan wordt dat €  300.00 per jaar.

Optie 2: Het geheel wordt aangelegd tot en met het kastje binnen dan bedragen de kosten eenmalig € 1000.00 en bij een betaling in 3 jaarlijkse termijnen bij vooruitbetaling € 400.00 per jaar.

Na de graafwerkzaamheden dient U ervoor zorg te dragen dat er op de dag van aansluiting iemand aanwezig is in het recreatieverblijf, aangezien de monteur in het chalet moet zijn. Het aansluiten zal  zodanig gepland worden dat de monteur op 1 dag meerdere chalets kan aansluiten.

Als U gekozen heeft voor een gespreide betaling moet bij verkoop van recreatieverblijf het resterende bedrag wat nog verschuldigd is in 1 keer betaald worden en wel voor datum overdracht.

Voor de duidelijkheid dit is per recreatieverblijf.

Abonnement

Naast deze eenmalige kosten is er een abonnementsgeld verschuldigd , dit zal mee gefactureerd worden op de factuur van Gas, Water en Electra zodat U dat in maandelijkse termijnen voldoet.  De kosten van het abonnement bedragen  €  49.50  per maand.

Naast het snelle internet kunt U ook beschikken over TV/Radio zenders.

Wij zullen een zo gevarieerd mogelijk pakket samenstellen wat doorgegeven wordt.

Met aanvullende vragen kunt U zich wenden tot het beheer