Bluetrace bouwt App voor beveiligingsgigant

Vanaf dit voorjaar zullen de 1.300 beveiligingsprofessionals van I-SEC gebruik gaan maken van de I-SEC App. Bluetrace is de trotse bouwer van deze App. Een greep uit de functionaliteiten: single-sign-on, een E-Learning-module, de I-SEC-cadeau-webshop, actueel nieuws, vluchtinfo, het weer, het verkeer en nog veel meer.

I-SEC levert diensten voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens wereldwijd. Deze omvatten afhandelingsdiensten, veiligheidstrainingen, adviesdiensten en beveiligingstechnologie. I-SEC Nederland B.V. heeft een compleet pakket aan innovatieve diensten en technologische oplossingen ontwikkeld die van elke organisatie een veilige omgeving maken.

Bluetrace bouwt sinds enkele jaren apps voor (betaald) voetbalclubs en sportclubs en heeft zich sinds de zomer van vorig jaar toegelegd op apps voor andersoortige toepassingen.

Managing Director van I-SEC Mart Vergouwen: “We zijn elkaar eigenlijk bij toeval tegen het lijf gelopen bij een voetbalwedstrijd en het klikte meteen. Bluetrace kenmerkt zich als slagvaardig, zakenkundig en de mensen zijn prettig in de omgang. We verwachten er veel van.”

General Manager van Bluetrace Norbert de Kort: “I-SEC is een organisatie waar alles superstrak geregeld is, alles klopt daar van A tot Z en de mensen zijn uiterst professioneel. Wat dat betreft is het een hele eer om voor deze organisatie zo’n belangrijke app te mogen bouwen.”