Op naar nog meer verbinding in 2023!

Op 15, 16 & 17 november vindt in Evenementenhal Hardenberg de Recreatie Vakbeurs plaats, dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche. Bluetrace is er ook aanwezig om u te informeren en volledig vrijblijvend te adviseren over toekomstbestendige internetaansluitingen in recreatiegebieden. En om mee te doen aan een leuke prijsvraag waarmee u ook letterlijk goud in handen kunt krijgen… Nederland heeft dankzij glasvezel een van de snelste internetverbindingen ter wereld. Via glasvezel wordt data, met snelheden die oplopen tot wel 1.000 Mb/s, verstuurd via een kabel bestaande uit superdunne vezels. De uitrol van glasvezel heeft de verdere digitalisering van ons land een boost gegeven. De toekomst van ons internet is van glasvezel. Ook in buitengebieden!

Investering in glasvezel terugverdienen

Internet neemt een steeds grotere rol in ons leven in. Ook op de camping of in de vakantiewoning willen de meeste gasten een snelle, stabiele internetverbinding. Ook (of misschien wel: vooral) in de periode tussen herfst en lente. Veel campinghouders en eigenaren van recreatieparken of -woningen zien de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk, maar hebben het idee dat het vanwege de kosten niet haalbaar is. Het is echter een investering die al veel sneller dan gedacht kan worden terugverdiend. Er zijn verschillende manieren om de aanleg en aansluiting van glasvezel in een buitengebied betaalbaar te maken.

Tijdens de Recreatie Vakbeurs geeft Bluetrace u advies op maat. We verzoeken u daarvoor wel vooraf dit formulier in te vullen, op basis waarvan wij tijd voor u kunnen reserveren en een QuickScan kunnen uitvoeren. Met de QuickScan kijken we naar de bestaande situatie en de mogelijkheden op uw recreatiepark. Vervolgens maken we een volledig vrijblijvend plan waarmee we kijken hoe snel u de investering in een glasvezelverbinding kunt terugverdienen en omzetten in een verdienmodel voor de jaren of zelfs decennia daarna. Wat al vaststaat is dat de waarde van uw camping of vakantiepark met een glasvezelverbinding direct flink stijgt. Met glasvezel heeft u dus sowieso goud in handen!

We gaan voor goud

Op de Recreatie Vakbeurs heeft Bluetrace daarom een heel bijzondere loper voor u uitgerold… In de Bluetrace-stand laten we u graag ervaren hoe het is daadwerkelijk goud in handen te hebben. Raadt u hoeveel munten er in de grote glazen pot zitten?

Wij kijken ernaar uit om u op 15, 16 of 17 november in onze stand te zien. Bluetrace verbindt, ook tijdens de Recreatie Vakbeurs!

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor de QuickScan.

Op naar nog meer verbinding in 2023!

26.10

2022

Met dit stappenplan genieten uw gasten volgend jaar van vakantie mét snel internet

lees meer

19.10

2022

Op naar nog meer verbinding in 2023!

lees meer

05.09

2022

Zo krijg je tijdens het hoogseizoen wél snel internet op de camping

lees meer

14.12

2020

Webshop door Bluetrace

lees meer

01.07

2020

SmartCounting

lees meer

01.07

2020

SmartCounting

lees meer

29.05

2020

Hoofddorp’s bekendste café doet aan crowd control

lees meer

29.05

2020

Hoofddorp’s well known cafe De Eersteling does crowd control

lees meer

25.05

2020

Oplevering Park Wijde Aa

lees meer

25.05

2020

Glass fiber at Park Wijde Aa

lees meer

08.05

2020

Take-away met Bluetrace

lees meer

08.05

2020

Take-away with Bluetrace

lees meer
Bekijk meer nieuws
info-icon