Samenwerking Matrix IT en Bluetrace

Eind 2017 hebben Matrix IT en Bluetrace BV de armen in elkaar geslagen en trekken ze in het gebied “De Veluwe” samen op om klanten te bedienen op het gebied van connectiviteit en ICT.

Matrix IT (gevestigd in Harderwijk) is een belangrijke lokale speler en Matrix IT wordt vertegenwoordigd door een hecht team van ICT-specialisten en ondersteunende medewerkers die haar klanten totaaloplossingen biedt op gebied van ICT-diensten. Van telefonie- tot clouddiensten, van internetverbindingen tot het installeren van hardware, van Managed Services tot netwerkbeheer.
Matrix IT biedt vanuit haar eigen datacenter in Harderwijk diverse diensten vanuit de cloud- gedachte: professionele oplossingen met minimale investering en specifiek gemaakt voor de “recreatieondernemer”. Zo is er Cloud DOCSIS, Glasvezel op eigen terrein en TV Signaal met eigen informatie-kanaal.

Bluetrace (gevestigd in Velsen-Zuid) is een bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is binnen de recreatie- en campingbranche, maar ook bij (betaald) voetbalclubs en scholen. Bluetrace is in het bijzonder gespecialiseerd in outdoor WiFi en aanverwante diensten, waaronder CAI-installaties en ticketsystemen, alsmede Apps voor mobiele devices.

Matrix IT en Bluetrace trekken dus samen op in de benadering van (potentiële) klanten op de Veluwe waarbij Bluetrace het voortouw neemt om deze (potentiële) klanten te informeren over de mogelijkheden die Matrix IT en Bluetrace kunnen bieden in de basisbehoeften (glasvezel en internet) die veel organisaties hebben. De combinatie van “Cloud diensten” van Matrix IT en de kennis en ervaring van Bluetrace maakt het een sterke en complete combinatie voor de “recreatieondernemer”.

Daarnaast zal in overleg met de (potentiële) klant gekeken worden naar de diverse andere diensten die Matrix IT (telefonie, IT, netwerkbeheer, etc.) en Bluetrace (outdoor WiFi, CAI-diensten, ticketdiensten, Apps, etc.) kunnen leveren.

Voor vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met Matrix IT (0341-760000 / info@matrix-it.nl) of Bluetrace (020-2401300 / info@bluetrace.nl).