StaySolutions en Bluetrace optimaliseren landelijke dienstverlening aan arbeidsmigranten met optimaal internet

Vanaf vandaag hebben StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten en Bluetrace, specialist in connectiviteit en mobiele apps, een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend voor de internetdienstverlening op locaties van StaySolutions. Met een feestelijke opening bij het hoofdkantoor van StaySolutions voor medewerkers en gasten werd de samenwerkingsovereenkomst getekend door algemeen directeur van StaySolutions, Sjoerd Pijpers en business development director van Bluetrace, Feike Liemburg.

Bluetrace zal de komende jaren op locaties door het hele land voor StaySolutions de internetvoorzieningen optimaliseren op locaties waar arbeidsmigranten tijdelijk verblijven. Voor StaySolutions vormt de samenwerking een waardevolle toevoeging aan de dienstverlening aan arbeidsmigranten op woonlocaties door heel Nederland en biedt het een extra meerwaarde in hun dagelijks leven.

Sjoerd Pijpers: “Het realiseren van een aangenaam verblijf en het verhogenvan wooncomfort zijn belangrijke aandachtspunten voor GoodStay, de business unit van StaySolutions die verantwoordelijk is voor de registratie en begeleiding van arbeidsmigranten. De arbeidsmigranten, ofwel onze bewoners, kunnen vanaf heden op locaties van StaySolutions waar Bluetrace de internetdienstverlening regelt, gebruik maken van optimaal internet. Dit is met name bedoeld voor werkgerelateerde communicatie, zoals het inlezen van roosters en raadplegen van e-mails, voor een goede kwaliteit beeldbellen of bijvoorbeeld om online naar televisieseries te kunnen kijken.”

Feike Liemburg, business development director van Bluetrace: “Wij staan net als StaySolutions voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en beleving. Onze focus ligt in het compleet ontzorgen van de klant en eindgebruikers zoals studenten, expats en arbeidsgasten. Voor StaySolutions zullen we per locatie de beste oplossing kiezen en gaan voor de best mogelijke kwaliteit internet. In onze dienstverlening nemen wij alle zorg uit handen van onze klant, van het zelf-installeren van internetlijnen, plaatsen van Wi-Fi,” aldus Liemburg. “Met ons landelijke detectiesysteem krijgen wij mogelijke storingen direct door, vaak nog voordat een gebruiker dit zelf heeft gemerkt. Derhalve kunnen wij de storing zeer snel verhelpen. Met onze daadkrachtige aanpak herkennen wij ons volledig in het StaySolutions motto ‘Wij regelen het’. Dat maakt ons ook perfecte partners.”

Over StaySolutions:

StaySolutions is de allround specialist en marktleider in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten. Met een landelijke portefeuille biedt StaySolutions altijd een passende oplossing voor nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar flexibele woonruimte voor arbeidsmigranten.

Vanuit het motto “Wij regelen het” brengt StaySolutions vraag en aanbod voor het tijdelijk verblijf van arbeidsmigranten optimaal bij elkaar.

Met de groeiende economie en de vergrijzing stijgt de vraag naar arbeidsmigranten, en daarmee de vraag naar goede huisvesting en dienstverlening. De arbeidsmigranten leveren een aanzienlijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Met de expertise van StaySolutions en ervaring wil StaySolutions een waardevolle bijdrage leveren aan de huisvesting en het bieden van een aangenaam verblijf in Nederland.

Als allround specialist in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten, wil StaySolutions relaties altijd een passende oplossing bieden als zij arbeidsmigranten willen huisvesten. StaySolutions wil een deskundig en betrokken partner zijn in huisvesting, dienstverlening rond het verblijf en als sparringspartner voor vastgoedeigenaren, werkgevers en gemeenten.

In 2009 is HuurSnel opgericht en vervolgens uitgegroeid tot de organisatie zoals deze vandaag de dag staat met als boegbeeld StaySolutions. Binnen StaySolutions werken de business units vanuit een eigen expertise en focus nauw samen om te zorgen voor een integrale flexibele verblijfsoplossing. StaySolutions neemt met plezier alle zorg uit handen en werken met daadkracht samen aan het realiseren van de doelen van betrokken relaties.

De vier business units zijn:

√ HuurSnel, regelt de naadloze afstemming van de huisvestingsbehoefte met de opdrachtgevers.

√ QualityStay, waarborgt met inspecties en periodiek onderhoud de kwaliteit van de accommodaties.

√ GoodStay, ondersteunt en begeleidt de arbeidsmigranten tijdens hun verblijf en verzorgt de registratie.

√ CleanStay, verhoogt het wooncomfort met professionele schoonmaakdiensten.