Uitnodiging recreatie vakbeurs 2018: Lancering Leisure 3.0

Hierbij nodigen wij u uit, voor de 13e keer, op de Recreatie Vakbeurs, dé vakbeurs voor verblijfsrecreatie! Wij verwelkomen u graag op de Bluetrace stand nr. 412, voor onze BeursActies, de lancering van Leisure 3.0 en de Demo MoCa!

Op 27-28 of 29 November van 1200-20:00.


Leisure 3.0
Dé Leisure oplossing met maximale recreatiebeleving en contact met elke gast. Voorbeelden hiervan zijn de ‘Instant boarding’ voor het 100% ontzorgen van de receptie,de StayHappy interactieve TV en de Camping Connect App waarmee uw gast op elk moment aan dagjeuit kan boeken, of boodschappen kan doen. Maar ook de levering van glasvezel of een straalverbinding in het buitengebied en Internet, Telefonie, Interactieve TV via de bestaande bekabeling.

Demo MoCa: hét groene goud
In aansluiting hierop laten we ‘live’ een demonstratie zien van MoCa, de béste en betaalbare oplossing voor Internet en TV via de bestaande bekabeling. Zonder investering of grote aanpassingen in uw netwerk. MoCa is al 12 jaar een wereldwijde standaard en is bekend voor insiders door de inzet van miljoenen modems door AT&T en Verizon in Amerika. Met het groene goud bedoelen we de bekabeling in de vorm van groene coax-kabel die op de meeste parken in de grond zit of op de meeste hotelkamers aanwezig is.

Coax-modem inruilactie (MoCa en DOCSIS)
Tijdens de beurs kunt u oude coax-modems bij ons inruilen en u laten informeren over de inzet van de modernere MoCa en DOCSIS modems. Deze zijn volledig AVG proof en razendsnel met een gegarandeerde snelheid per modem, ook als het park/hotel vol zit.

Fibre to the Kavel (FTTK)
Steeds meer ondernemers weten dat glasvezel de toekomst heeft en ook nog eens goedkoper is dan koperkabel. Met glasvezel hoeft er nooit meer gegraven te worden of geinstalleerd. En komt interactieve TV, snel Internet en telefonie binnen handbereik van elke gast. Tegen lage kosten en met een gezond businessmodel en garantie is dat er zonder te investeren tóch een maximale gastbeleving en omzet ontstaat. Met diverse nieuwe diensten en altijd 100% toekomst voorbereid. Komt er een veld, camera, slagboom, ingang, gebouw of hotelkamer bij ? geen enkel probleem: gewoon aansluiten maar.

ISDN: stopt
Als Leisure 3.0 bedrijf zet u in 2019 natuurlijk óók de moderne telefonie in van Voice over Internet (VOIP). Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. Het is de ideale vervanger van ISDN van KPN (stopt) en geeft een kostenbesparing van minimaal 20%. KPN ISDN gaat in 2019 stoppen maar dat is geen probleem want met VOIP heeft u nummerbehoud en veel nieuwe mogelijkheden. Denk aan flexibiliteit en mobiliteit. Nieuwe diensten zoals een gratis welkomstmenu, Voicemal naar email en het beantwoorden van een oproep naar uw vaste nummer op elke smartphone.

We vertellen u graag meer over Leisure 3.0 op onze stand.

Gratis toegang beurs ?
Gratis kaarten krijgt u via: www.evenementenhal.nl/recreatie-hb. De registratiecode die u kunt geruiken hiervoor is: 61851735