Over ons

Over ons

Bluetrace is een Intelligent Connectivity Provider en gespecialiseerd in het verbeteren van de service en het klantcontact door organisaties. We hebben veel klanten in de huisvesting, school, recreatie- en sportbranche. Een uitstekende infrastructuur fungeert voor ons als basis en van daaruit is het de kunst om deze basis voor je te laten werken met superintelligente oplossingen. Bluetrace is onderdeel van de Moreless Group, een onafhankelijke en progressieve zakelijke onderneming. Zij investeert in bedrijven die innovatieve doelstellingen nastreven op het gebied van hoogwaardige technologische activiteiten.

Onze missie

Het verbeteren van bedrijfsresultaten van organisaties uit diverse branches door te luisteren, samen een business case te maken en het aanbieden en (door)ontwikkelen van innovatieve (online) producten en diensten. Dit alles met als doel: intensiever contact met hun klanten, gasten of fans op basis van rendabele business modellen.

Onze visie

Bluetrace brengt organisaties directer in contact met hun klanten, gasten of fans.

Hierbij ligt de focus ten eerste op het opbouwen van duurzame relaties en ten tweede op het verbeteren van bedrijfsresultaten. Wij streven ernaar om binnen vijf jaar de nummer één business partner zijn in de branches waarin wij actief zijn. Hiervoor bieden wij maatwerkdiensten aan gebaseerd op een unieke gezamenlijke business case.

Werken bij Bluetrace?

We zijn altijd geïnteresseerd om uitzonderlijk talent te ontmoeten. Bekijk hier de vacatures.

Partners

matrix aruba ctouch exclusive canal axis ngblu

Ons Team

Norbert de Kort

Managing Director

0202401313 Norbert de Kort

Feike Liemburg

Business Development

0202401300 Feike Liemburg

Roy van Ham

Sales Director

0202401300 Roy van Ham

Jesse Booij

Service Coördinator

0202401308 Jesse Booij
info-icon

Meer
informatie?

Laat uw gegevens achter,
dan bellen wij u z.s.m terug.