Over ons

Bluetrace is een Intelligent Connectivity Provider en gespecialiseerd in het verbeteren van de service en het klantcontact door organisaties. We hebben veel klanten in de huisvesting, school, recreatie- en sportbranche. Een uitstekende infrastructuur fungeert voor ons als basis en van daaruit is het de kunst om deze basis voor je te laten werken met superintelligente oplossingen. Bluetrace is onderdeel van de Moreless Group, een onafhankelijke en progressieve zakelijke onderneming. Zij investeert in bedrijven die innovatieve doelstellingen nastreven op het gebied van hoogwaardige technologische activiteiten.

Over Bluetrace

Bluetrace zorgt voor verglazing en verbinding in de recreatiesector zodat uw vakantiegasten dezelfde internetbeleving en -snelheid als thuis ervaren. Zonder te graven en zonder grote eenmalige investering op uw recreatiepark leveren we snel, stabiel en betrouwbaar internet, dat bijdraagt aan een positieve klantbeleving in uw recreatiepark of camping. Bluetrace verbindt!

Onze filosofie

Wij geloven in het maken van verbindingen: met uw gasten en met internet. Iedereen wil snel en betrouwbaar internet: niet alleen thuis, ook op vakantie! Wij maken het overal mogelijk. Zelfs in de buitengebieden. Wij verglazen zonder graven. Ongeacht waar uw recreatiepark zich bevindt: wij maken snel internet mogelijk.

Onze expertise

Doordat wij niet hoeven te graven, kunnen wij snel internet aanleggen zonder overlast op uw recreatiepark. Wij weten dat een goed netwerk een onmisbaar element is in de dienstverlening op uw camping, recreatie- of vakantiepark. We bieden aantrekkelijke tailormade oplossingen voor het aanleggen van nieuwe glasvezelinfrastructuur in combinatie met een service-abonnement. Dankzij de diverse financieringsmogelijkheden zijn onze oplossingen voor iedere ondernemer in de recreatiesector aantrekkelijk.

Werken bij Bluetrace?

We zijn altijd geïnteresseerd om uitzonderlijk talent te ontmoeten. Bekijk hier de vacatures.

Partners

matrix aruba ctouch exclusive canal axis ngblu

Ons Team

Norbert de Kort

Managing Director

0202401313 Norbert de Kort

Norbert de Kort

Managing Director

0202401313 Norbert de Kort

Feike Liemburg

Business Development

0202401300 Feike Liemburg

Feike Liemburg

Business Development

0202401300 Feike Liemburg
info-icon

Meer
informatie?

Laat uw gegevens achter,
dan bellen wij u z.s.m terug.