Over ons

Bluetrace is een connectivity provider en gespecialiseerd in het verbeteren van de service en het klantcontact van bedrijven. We hebben veel klanten in de recreatie- en sportbranche. Onze expertise reikt dan ook van het verbeteren van de service en het aanbod van campings tot het verbeteren van fan engagement voor sportclubs. Dit doen wij middels het leveren en onderhouden van WiFi-netwerken en applicaties, met daarbij komende aanvullende diensten.

Bluetrace is onderdeel van de Moreless Group, een onafhankelijke en progressieve zakelijke onderneming. Zij investeert in bedrijven die innovatieve doelstellingen nastreven op het gebied van hoogwaardige technologische activiteiten.

Missie en visie

Vanwege de dynamische omgeving hebben wij ons portfolio uitgebreid. Met ons aanbod bieden wij organisaties verschillende diensten, platformen en functies die resulteren in de 3C’s van Bluetrace.

Meer informatie

Team

Bluetrace vervult een rol binnen een branche die innovatief en daardoor dynamisch is. De expertise en feeling met het product zorgen ervoor dat de organisatie van Bluetrace in staat is om in te spelen op iedere behoefte van de klant en ontwikkelingen in de markt. De medewerkers van Bluetrace zijn de stabiliserende factor. Bij ons kunt u rekenen op grote mate van inzet, betrokkenheid, expertise en inlevingsvermogen. Samen gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Maak hier alvast kennis met ons team.

Meer informatie

Partners

Wij werken samen met verschillende organisaties om onze producten te realiseren. Bekijk hieronder wie onze partners zijn en met wie wij ons aanbod hebben gecreëerd.

Meer informatie

Vacatures

We zijn altijd geïnteresseerd om uitzonderlijk talent te ontmoeten.

Meer informatie

Privacy

Voor haar klanten installeert Bluetrace WiFi-access points. Een eindgebruiker (gast) kan alleen dan gebruik maken van het draadloze internet indien deze expliciet akkoord gaat met de voorwaarden van de aanbieder (Opt-In). Deze voorwaarden zijn altijd te downloaden en te bewaren. Aangezien Bluetrace support verleent voor haar klanten, heeft Bluetrace de beschikking over data welke in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens verwerkt/bewerkt dienen te worden. Hiertoe heeft Bluetrace een privacy beleid ontwikkeld.

Meer informatie