Bluetrace vervult een rol binnen een branche die innovatief en daardoor dynamisch is. De expertise en feeling met het product zorgen ervoor dat de organisatie van Bluetrace in staat is om in te spelen op iedere behoefte van de klant en ontwikkelingen in de markt. De medewerkers van Bluetrace zijn de stabiliserende factor. Bij ons kunt u rekenen op grote mate van inzet, betrokkenheid, expertise en inlevingsvermogen. Samen gaan wij op zoek naar de beste oplossing en business case voor uw bedrijf of organisatie. Maak hier alvast kennis met ons team.

Norbert de Kort – General Manager

Norbert is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van Bluetrace. Norbert is iemand die probleemoplossend denkt en zijn focus ligt op klanttevredenheid.

Feike Liemburg – Business Development Director en CTO

Of het nu gaat om een perfect werkend -netwerk via coax of glasvezel, het aanleggen van snel internet in een buitengebied, het kunnen stemmen op de ‘Man Of The Match’, het reserveren van een wasmachine met notificatie als de was klaar is of het bestellen vanaf je smartphone, Feike zorgt er voor dat dit mogelijk is of wordt!

Roy van Ham – Sales Director

Roy ontfermt zich over onze klanten. Persoonlijk contact, korte lijnen en denken als de klant zijn zijn belangrijkste karaktereigenschappen. Roy is verantwoordelijk voor de afdeling commercie binnen Bluetrace.

Paul Moreau – Chief Security Office

Paul is verantwoordelijk voor de privacy (AVG), de veiligheid van onze systemen alsmede de data-generatie en -transport binnen deze systemen.