SC Telstar

SC Telstar is een betaaldvoetbalclub uit Velsen-Zuid, opgericht in 1963. SC Telstar komt uit in de Jupiler League en speelt haar wedstrijden in het Rabobank IJmond Stadion.

Case

Het gehele Rabobank IJmond Stadion voorzien van een goed werkend WiFi netwerk, zodat SC Telstar een razendsnelle WiFi verbinding aan de supporters kan aanbieden. Daarbij een mooie clubapp ontwikkelen met functies als kiezen van Man of the Match en Sponsor2D zodat sc Telstar dit aan de supporters kan aanbieden. Kortom het gehele concept Stadion Connect ontwikkelen en uitvoeren voor sc Telstar.

Installatie

  • De app “Stadion Connect Telstar” ontwikkeld met functies als Man of the Match, Sponsor2d, Stand en een doorlink naar de website van sc Telstar
  • 13 WiFi access points van Aruba HPE (6 buiten voor de tribunes, 7 binnen)

Resultaten

Zowel de toeschouwers op de tribune als de mensen die zich in de ruimtes binnen bevinden in het Rabonbank IJmond Stadion kunnen nu gebruik maken van een razendsnelle WiFi verbinding. Via de Stadion Connect Telstar app die wij ontwikkeld hebben kunnen Telstar supporters hun club steunen via de functie Sponsor2D. Via Sponsor2D kunnen Telstar fans producten kopen op webwinkels als Bol.com, Booking.com en Coolblue. Wanneer er via Sponsor2D besteld wordt, wordt er door de webwinkels (bijv. Bol) een commissie betaald. 75% van deze commissie gaat naar Telstar.

Een fantastische wijze om je club te steunen!