Snel en stabiel internet – overal! 

Bluetrace zorgt voor verbinding, zodat uw vakantiegasten, huurders, leerkrachten en leerlingen een optimale internetbeleving ervaren. 

Snel en stabiel internet voor iedereen!

Bluetrace zorgt voor verglazing en verbinding in de recreatiesector, zodat uw vakantiegasten dezelfde internetbeleving als thuis ervaren.

Wie we verbinden!

Onze klanten zijn recreatieparken, huisvestingsorganisaties, scholen en zakelijke dienstverleners – branches waarin supersnel en stabiel internet een belangrijke voorwaarde is voor succesvolle exploitatie.

Waarom u wilt verbinden

Iedereen wordt blij van een snel en stabiel internet. Een investering in een razendsnelle glasvezelverbinding kunt u al snel terugverdienen. Met glasvezel heeft u goud in handen…

Hoe wij verbinden

Zonder te graven en zonder grote eenmalige investering leveren we snel, stabiel en betrouwbaar internet. Met een abonnementsvorm die past bij uw wensen en situatie.

Wat we nog meer bieden…

Naast de aanleg en het netwerkbeheer van de glasvezel kunt u kiezen uit diverse abonnementsvormen, zoals WiFi, televisiepakketten, ticketing en cameradiensten.

… en verder

Wilt u uw verbinding met deze diensten optimaal benutten? Lees meer over onze aanvullende diensten!

Het recreatieseizoen begint nu… bent u er al klaar voor?

Waarschijnlijk ziet u als eigenaar van een camping of vakantiewoning ook de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is immers onovertroffen snel en biedt u een investering die ervoor zorgt dat u de komende 50 jaar met de verbinding vooruit kunt. Maar, wat u wellicht nog niet weet is dat u uw gasten […]
Lees meer

Met glasvezel heeft u goud in handen