Recreatie

Een snelle, stabiele internetverbinding staat hoog op het prioriteitenlijstje van vakantiegasten. Bluetrace verbindt uw recreatiepark!

Campings, chaletparken, andere vakantiewoningparken en de Vereniging van Eigenaren van gemengde bungalowparken hebben vaak in bepaalde periodes te maken met veel gasten tegelijk. 

Het is heerlijk om in een vakantiepark te verblijven. Maar het heeft ook zijn beperkingen. Als de zon het laat afweten, moet de internetverbinding dat niet óók doen. Zodra het gaat regenen, is het wel erg fijn als we een film kunnen kijken of dat de kinderen nog even met hun vriendjes kunnen gamen. Een snelle, stabiele internetverbinding staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van vakantiegasten.

De ontwikkelingen en technieken zijn inmiddels zover dat ook buitengebieden op glasvezel kunnen worden aangesloten. Enkele jaren geleden was zo’n verbinding nog een aantrekkelijk extraatje, inmiddels is het voor de meeste gasten een vereiste.

Bluetrace verbindt uw recreatiepark met het razendsnelle glasvezelnetwerk, waarmee uw vakantiegasten dezelfde internetbeleving en -snelheid als thuis ervaren. Zo maakt u uw vakantiegasten blij met snel internet in hun chalet, caravan of tent. Terwijl u de investering al snel kunt terugverdienen. Wacht dus niet langer en wees voorbereid op een succesvol volgend vakantieseizoen! ​

Scholen

Goed en veilig internet alsmede slimme inzet van digitale leermiddelen zijn van groot belang.

Scholen Bluetrace

De wereld om ons heen begint zich op digitaal niveau steeds verder te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat leerlingen, scholen en leerkrachten de mogelijkheid hebben om zich te kunnen mee-ontwikkelen. Goed en veilig internet alsmede slimme inzet van digitale leermiddelen en andere digitale oplossingen zijn hierbij van groot belang. Met de juiste balans tussen techniek en een persoonlijke benadering met de leerlingen/studenten centraal.

Zo helpt Bluetrace samen met Vodafone Business de Jan Hekmanschool met het realiseren van stabiele digitale leeromgeving voor 450 scholieren. Voor scholen is ook de uploadsnelheid cruciaal. Dit is wat je noemt een schoolvoorbeeld van succesvolle samenwerking! Meer weten? Download hier de whitepaper of neem direct contact met ons op.

Professionele WiFi
Voor chromebooks, laptops, Wi-Fi medewerkers (mede vanwege VOIP telefonie) en free Wi-Fi voor ouders.

Applicatie ter voorkoming van spam en virussen
Waarmee tevens het internetverkeer en -gebruik geregeld kan worden zodat ongewenste websites afgeschermd kunnen worden voor leerlingen en andere gebruikers.

Chromebooks
Speciaal ontwikkeld voor scholen: val- en knoeibestendig met een batterijduur tot 12 uur en een robuust toetsenbord.

Management Console
Voor eenvoudig, eenduidig en centraal beheer van chromebooks.

Chromebook-opslag
Middels verrijdbare, afsluitbare kasten. Bevat 16 tot 30 individuele vakken, elk voor een chromebook. Elk vak voorzien van zijn eigen stroomcontact.

Beveiligingscamera’s
Voor binnen en buiten met pro-actief meldingsysteem.

Huisvesting

Een stabiel en toekomstbestendig netwerk.
Dat is waar iedereen naar uitkijkt en wat
Bluetrace realiseert.

Huisvesting Bluetrace

Ruim 100 organisaties in Nederland huisvesten ruim 600.000 arbeidsgasten, expats en studenten. Daarvoor is het essentieel dat het netwerk en het internet uitstekend is. En als het netwerk er dan verzorgen wij de virtuele meldkamer gebaseerd op IP-camera’s. Met een eenvoudig te gebruiken app voor de smartphone, tablet, laptop of PC al uw camera’s in één beeld gevangen met de mogelijkheid tot terugkijken. Veiligheid voor u en uw gasten!

Honderden locaties zoals bedrijfspanden en recreatieparken worden omgebouwd tot locaties waar arbeidsgasten, expats en studenten worden gehuisvest. Bluetrace is DE partij die de perfecte, toekomstvaste infrastructuur aanlegt voor de distributie van internet binnen het pand of het park. Dat kan zijn op basis van UTP, maar wij doen dat bij voorkeur door de aanleg van glasvezel. Snelheden zijn onbegrensd en het onderhoud is minimaal. De perfecte infrastructuur stelt de eigenaren, gasten en/of bewoners vervolgens in staat om tal van digitale diensten te exploiteren of te   faciliteren. Zoals: beveiligingscamera’s, vending machines, intercoms, slagbomen, etc.

Het recreatieseizoen begint nu… bent u er al klaar voor?

Waarschijnlijk ziet u als eigenaar van een camping of vakantiewoning ook de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is immers onovertroffen snel en biedt u een investering die ervoor zorgt dat u de komende 50 jaar met de verbinding vooruit kunt. Maar, wat u wellicht nog niet weet is dat u uw gasten […]
Lees meer

Met glasvezel heeft u goud in handen