Onze missie

Wij geloven in het maken van verbindingen: met uw gasten en met internet. Iedereen wil snel en betrouwbaar internet: niet alleen thuis, ook op vakantie. Dat maken wij overal mogelijk, zelfs in de buitengebieden. Wij verglazen zonder graven. Ongeacht waar uw recreatiepark zich bevindt: wij maken snel internet mogelijk. Bluetrace verbindt!

Onze visie

Wij weten dat een goed netwerk een onmisbaar element is in de dienstverlening op uw camping, recreatie- of vakantiepark. We bieden daarom aantrekkelijke tailormade oplossingen voor het aanleggen van nieuwe glasvezelinfrastructuur in combinatie met een service-abonnement voor optimale benutting en beleving. Dankzij de diverse financieringsmogelijkheden zijn onze oplossingen voor iedere ondernemer in de recreatiesector aantrekkelijk.

Over Bluetrace

Een uitstekende infrastructuur vormt voor ons de basis voor het benutten van de vele mogelijkheden die de huidige digitale wereld kent. Bluetrace zorgt voor verglazing en verbinding in de recreatiesector zodat uw vakantiegasten dezelfde internetbeleving en -snelheid als thuis ervaren. Zonder te graven en zonder grote eenmalige investering op uw recreatiepark leveren we snel, stabiel en betrouwbaar internet, dat bijdraagt aan een positieve klantbeleving in uw recreatiepark of camping. Bluetrace verbindt!

Ons Team

De dagelijkse leiding van Bluetrace bestaat uit Norbert de Kort, Roy van Ham en Feike Liemburg. Zij leggen u graag uit hoe u optimaal kunt profiteren van een glasvezelverbinding. Neem contact met ons op!

Norbert de Kort

Norbert de Kort

Managing Director

U kunt Norbert bereiken op:
+31 (0)20 240 13 03
norbertdekort@bluetrace.nl

Feike Liemburg

Feike Liemburg

Business Development

U kunt Feike bereiken op:
+31 (0)20 240 13 00
feikeliemburg@bluetrace.nl

Roy van Ham

Roy van Ham

Commercieel directeur

U kunt Roy bereiken op:
+31 (0)6 132 993 83
royvanham@bluetrace.nl

De Moreless Group

Bluetrace is onderdeel van de Moreless Group, een onafhankelijke progressieve onderneming. Zij investeert in bedrijven die innovatieve doelstellingen nastreven op het gebied van hoogwaardige technologische activiteiten.

Het recreatieseizoen begint nu… bent u er al klaar voor?

Waarschijnlijk ziet u als eigenaar van een camping of vakantiewoning ook de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is immers onovertroffen snel en biedt u een investering die ervoor zorgt dat u de komende 50 jaar met de verbinding vooruit kunt. Maar, wat u wellicht nog niet weet is dat u uw gasten […]
Lees meer

Met glasvezel heeft u goud in handen