Waarschijnlijk ziet u als eigenaar van een camping of vakantiewoning ook de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is immers onovertroffen snel en biedt u een investering die ervoor zorgt dat u de komende 50 jaar met de verbinding vooruit kunt. Maar, wat u wellicht nog niet weet is dat u uw gasten met deze aansluiting nog veel meer te bieden heeft…

Vaak denken eigenaren van campings of vakantiewoningen dat ze zich de aanleg van een glasvezelverbinding niet kunnen veroorloven. De investering kan echter veel makkelijker worden terugverdiend dan u waarschijnlijk denkt. De financiering kan op drie verschillende manieren worden gefinancierd: door zelf te kopen, door de exploitatie aan Bluetrace te laten, of door de financiering en exploitatie voor een deel uit te besteden. Wanneer u de exploitatie aan Bluetrace laat, betaalt u niets voor de aanleg en aansluiting van het glasvezelnetwerk, maar treedt uw verdienmodel pas in werking als de financiering is afbetaald.

Extra services, voor iedere gast

Welke vorm u ook kiest (of al heeft gekozen), weet u wat u uw gasten verder nog kunt bieden? Een razendsnelle internetaansluiting biedt namelijk allerlei extra mogelijkheden waarmee u uw gasten heel blij kunt maken!

Zo zijn er diverse digitale televisiepakketten beschikbaar waarmee iedere gast zich in uw vakantiepark thuis voelt. Ook is het mogelijk om beveiligingscamera’s aan te brengen waarmee u uw camping veiliger maakt, of waarmee eigenaren via hun mobiel hun vakantiewoning in de gaten kunnen houden.

Bovendien kunnen we u als eigenaar of beheerder ontzorgen. Bijvoorbeeld door de ticketing te verzorgen. Dit houdt in dat we op uw vakantiepark per gebruiker de specifieke kosten in rekening kunnen brengen van de aanvullende diensten waar hij gebruik van maakt.

Doe de gratis QuickScan!

Het recreatieseizoen begint nu… Bent u er klaar voor? Waarschijnlijk overziet u op dit moment nog niet precies hoeveel gebruikers van bepaalde diensten gebruik willen maken en wat de kosten zullen zijn van de specifieke wensen van uw gasten. Het is daarom verstandig om daarin inzicht te vergaren… En dat kunnen wij u geven met een gratis QuickScan!

Met deze QuickScan voeren we een ‘on-site survey’ uit, waarbij we op locatie alle wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Wie wil in uw vakantiepark precies gebruikmaken van welke diensten, welke kosten staan hier tegenover en hoe kunnen we ervoor zorgen dat u geen omkijken heeft naar de individuele verrekening daarvan? Aan de hand van een aantal vragen leiden we u naar meer inzicht. We lichten alle opties daarna vanzelfsprekend graag toe in een persoonlijk gesprek.

Inzicht in de wensen van komende jaren

De resultaten van de QuickScan zetten we uiteen in een inzichtelijk rapport. Zo kunt u snel de juiste inschattingen maken voor uw specifieke situatie. Ons doel van dit alles is dat u over vijf jaar met veel genoegen terugkijkt op de keuzes die u dit jaar maakt.

Normaal gesproken kost zo’n QuickScan 750 euro, maar als u zich via onderstaande link aanmeldt, is deze kosteloos!

Meld je aan