Met deze financieringsmogelijkheden wordt glasvezel voor uw recreatiepark of camping betaalbaar

Een glasvezelaansluiting voldoet aan alle vereisten voor het internetten van nu én in de toekomst. Streamen, gamen en werken kan dan zorgeloos en onbeperkt. Voor steeds meer mensen is internetten via glasvezel de nieuwe norm.

Vaak denken eigenaren van campings of vakantiewoningen dat ze zich de aanleg van een glasvezelverbinding niet kunnen veroorloven. Het is in de meeste gevallen inderdaad een flinke investering, maar wel één die al veel sneller kan worden terugverdiend dan gedacht. De kosten van een nieuw glasvezelnetwerk zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het aanleggen van glasvezel in een buitengebied betaalbaarder dan in stedelijk gebied. Daarnaast speelt de afstand waarover de glasvezelkabels moeten worden aangelegd een rol, omdat voor langere afstanden ook meer aanlegwerkzaamheden en materialen nodig zijn.

Welke betaalbare oplossingen zijn er dan om campings, recreatieparken en -woningen van een glasvezelaansluiting te voorzien? In deze whitepaper zetten we de verschillende financieringsmogelijkheden die Bluetrace biedt op een rijtje.

Het recreatieseizoen begint nu… bent u er al klaar voor?

Waarschijnlijk ziet u als eigenaar van een camping of vakantiewoning ook de noodzaak van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is immers onovertroffen snel en biedt u een investering die ervoor zorgt dat u de komende 50 jaar met de verbinding vooruit kunt. Maar, wat u wellicht nog niet weet is dat u uw gasten […]
Lees meer

Met glasvezel heeft u goud in handen