Branches

Wij richten ons voornamelijk op de onderstaande drie branches. Het doel verschilt per organisatie. Vaak is deze gericht op het creƫren van interactie en/of het verbeteren van klantcontact.

bluetrace-sportstadions

Sportstadions

Voor sportstadions, sporthallen en sportcomplexen hebben wij Stadion Connect ontwikkeld. Middels Stadion Connect staat u direct in contact met uw fans middels het aanbieden van gratis stadion-WiFi en een Club App. Zowel tijdens als buiten de wedstrijden om.

Meer informatie

Recreatieparken

Ook campinggasten en bezoekers van recreatie- en vakantieparken willen toegang tot snel internet om te kunnen e-mailen, surfen, werken, chatten, etc. WiFi is een onmisbaar element in de dienstverlening op uw camping, recreatie- of vakantiepark. Wij hebben Camping Connect ontwikkeld vanwege de stijgende vraag naar connectiviteit op campings.

Meer informatie

Huisvesting

Ruim 100 organisaties in Nederland huisvesten ruim 600.000 arbeidsgasten, expats en studenten. Daarvoor is het essentieel dat de WiFi uitstekend is. Maar er is veel meer. De registratie en de app vormen een ideale combinatie voor tal van onmisbare informatiestromen en uiterst interessante verdienmodellen.

Meer informatie

Scholen

De wereld om ons heen begint zich op digitaal niveau steeds verder te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat leerlingen, scholen en leraren de mogelijkheid hebben om zich te kunnen mee ontwikkelen. Goed en veilig internet alsmede slimme inzet van digitale leermiddelen en andere digitale oplossingen zijn hierbij van groot belang.

Meer informatie